Springteamnordjylland

Click here to edit subtitle

Handicap hold

Søndag kl. 15.30 - 16.30

Gymnastik foreningen Springteam Nordjylland tilbyder træning på stortrampolin for børn og unge med Cerebral Parese (CP) fra mild til middel grad eller personer, som har en lidelse med lignende symptomer. Susie og Sofie er voksen trænere med stor erfaring og uddannelsen i trampolintræning for mennesker med handicap.

I 2016 startede vi et samarbejde med Elsass Fonden, og det har været et positiv startskud til at få det opstartet i vores forening.

Trampolinspring for børn og unge med CP er et idrætstilbud og ikke terapeutisk træning. Springteam Nordjylland tilbyder et målrettet træningsforløb, såleders at børn og unge med CP kan deltage i trampolinspring under samme forhold og præmisser som klubbens øvrige udøvere. Vores hold for børn med særlige behov vil træne ved siden af elite hold, da vi gerne vil inkludere børn og unge med CP i vores forening, under samme forhold som rask idrætsudøverne, men på træningsvilkår der er tilpasset deres evner.

Træningssted: Halvorsminde Efterskole, Halvorsmindevej 107, 9800 Hjørring
Sæsonstart: uge 35
Sæsonslut: uge 20
Ferie: Der er ingen træning i skolens ferie
Træning: Man træner på trampolinen, laver grundgymnastik på airtrack og lidt smidighed.  Man tager udgangspunkt i barnets behov og mulighed.
Foreningstøj: Der er mulighed at købe FORENINGS TRÆNINGSDRAGT
Vigtige dato: Sæt stor X i jeres familie kalender
Søndag den 20. marts Vendsyssel Mesterskab i Hjørring. Det er en  opvisningskonkurrence, hvor forældre og bedsteforældre kan se deres børn springende på trampolinen. Vendsyssel Mesterskab er en konkurrence som er "helt ned på jord". Der deltager vores egen medlemmer og venskabsklub fra Aars Gymnastikforening. Alle gymnaster få en medalje og god oplevelse. 
Søndag den 22. maj Sæsonafslutningsdag med fælles legetræning i Vrå Springcenter
Træning aflysning: STN har væsentlig længere træningssæson, da vi påregner at der vil komme hal aflysning pga. Halvorsminde efterskolens aktiviteter. Aflysning med kort varsel bliver sendt via SMS. Aflysning med varsel mere end 2 dage, bliver sendt via e-mail
Kontaktperson: Susie Kristensen holmsusie@hotmail.com