Springteamnordjylland

Click here to edit subtitle

Om Springteam Nordjylland

Foreningen har eksisteret siden 12/12 1991 og er en selvstændig gymnastik-forening som startede i Østervrå. I 2014 er basen flyttet til Hjørring nærmere betegnet Halvorsminde Efterskole.


Foreningens virkeområde er trampolin på begynderniveau og konkurrenceniveau.


I springteam Nordjylland fokuserer vi meget på indlæring. Vi forsøger at få alle gymnaster videre uanset niveau. Dette betyder også, at vores hold ikke inddeles aldersmæssigt, men niveaumæssigt. Vi gør meget ud af, at få placeret gymnasterne på de rigtige hold, så alle får det bedste ud af træningen. Beslutning om placering af gymnasterne er trænernes vurdering i samråd med forældrene.


Vi har gode faciliteter med adgang til 6 stortrampoliner og mange andre redskaber som er nødvendige for at følge udviklingen. Selvom vi har mange ting, har vi stadig mange ønsker specielt vedr. sikkerhed omkring vores stortrampolin. Vi er her meget afhængig af forældrehjælp til de forskellige aktiviteter vi arrangerer for at skaffe penge til vores forening.


I Springteam Nordjylland har vi et meget stort aktivitetsniveau. Vi vægter godt og positivt arbejde mellem bestyrelse, træner og forældre højt.

Vi har rigtig mange stævner, arrangementer og sjove træninger med aktiviteter 10 mdr. om året, så vi anbefaler man vælger Springteam Nordjylland, hvis det er trampolinspring, man brænder for.