Springteamnordjylland

Click here to edit subtitle

Tilmeldingsmodul for sæson 2019-2020 er åben. Tilmelding foregår nemmest på PC. Tilmelder du vha. telefon/tablet, skal du scrolle helt ned i bunden og vælge PC version "View Desktop Version". Herefter tryk på det hold, du ønsker at tilmeldes.
For nye medlemmer: Ved  tilmeldingen/betaling har gymnasten mulighed for at  få  2 prøvetræninger i træk.  Ønsker man ikke at fortsætte trampolintræning efter de to prøvetræninger, give man besked til Holdkoordinator med det sammen og man modtager sin kontingent tilbage. Ellers derefter er tilmeldingen bindende, dvs. kontingentet kan IKKE refunderes tilbage.  Er gymnasten selv forhindret i at deltage i prøvetræning nr. 2, får man ikke en ekstra træning. Gymnast skal tilmeldes for at kunne deltage i prøvetræningen.

Holdkoordinator  Svitlana Pedersen - tlf. 28 73 33 03 stntrampolin@gmail.com

Abonnement tilmelding
OBS. Vælg det rigtige Hold ved tilmelding til abonnement.  Er man en ny gymnast i foreningen og skal tilmelde et abonnement, skal man først oprette en brugerprofil. 
Tryk Opret bruger ved hvert hold herunder. 
Hvis man har en brugerprofil, tryk på  VÆLG ud for det abonnement man ønsker.
Logge ind med din mailadresse og kode. Har du glemt din kode, tryk på knappen GLEMT KODE, ny kode blive tilsendt på din mail med det samme.